Lesmateriaal

Training en certificering


Lesmateriaal

Gebruik alle mogelijkheden van Autodesk®-software. Autodesk biedt een uitgebreide portfolio productleermiddelen, waarmee zowel nieuwe als ervaren gebruikers optimaal kunnen presteren en concurrerend kunnen blijven. Autodesk-lesmateriaal kan online worden aangeschaft en is verkrijgbaar bij een geautoriseerde partner of een plaatselijke boekwinkel.

Alle materialen worden ontwikkeld door gespecialiseerde experts van Autodesk en bieden praktijkervaring met taakgerelateerde oefeningen op basis van industriescenario’s.

Autodesk Official Training Guides (Engels)
Autodesk raadt klanten en partners sterk aan de Autodesk Official Training Guides te gebruiken; dit zijn de meest complete trainingsmaterialen die beschikbaar zijn. De trainingsgidsen, beschikbaar voor de meeste Autodesk-producten, zijn ontwikkeld voor klassikale training door een Authorized Training Center of geschikt voor individuele zelfstudie in eigen tempo. Deze boeken zijn tevens de aanbevolen studiematerialen om gebruikers voor te bereiden op examens van Autodesk-certificering. Een groot aantal trainingsgidsen is beschikbaar in meer talen. Allle gidsen kunnen worden besteld in de Autodesk online winkel.

eBooks
Downloadbare versies van geselecteerde Autodesk Official Training Guides, compleet met oefenbestanden. Autodesk eBooks vormen een groenere, goedkopere optie voor onze klanten. De prijs bedraagt 50% van de gedrukte trainingsgidsen en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bekijk het huidige aanbod eBooks: Wiley and ASCENT.

Media & Entertainment trainingsvideo’s
Downloadbare eDVD’s van industrie-experts op gebied van Media & Entertainment. Deze eDVD’s zijn tevens te verkrijgen in de Autodesk online winkel.

e-Learning
Honderden online lessen, speciaal ontwikkeld voor onze Subscription-klanten via het Subscription Center.


Aanvullend materiaal

Autodesk Consulting (Engels)
Haal het meest uit uw software-investering met Autodesk Consulting.

Autodesk Subscription
Verkrijg toegang tot exclusieve trainingsvideo’s, podcasts, en e-Learning cursussen, plus Autodesk University cursusmateriaal met Autodesk Subscription.

Autodesk University Online
Bekijk bronnen van Autodesk University, de conferentie met het breedste curriculum ter wereld met technische content, specifiek ontwikkeld voor gebruikers van producten van Autodesk.

Autodesk User Group International (AUGI)
AUGI is de groep die door Autodesk officieel wordt erkend als de vertegenwoordiging van de Autodesk gebruikerscommunity.

Autodesk Communities
Maak contact met uw collega’s en neem deel aan discussiegroepen en forums, stel vragen en deel informatie, zoek handleidingen en downloads, bekijk weblogs en krijg tips van experts en nog veel meer!

Student Community
Bent u student of docent? Word vandaag nog lid van de Student Community en krijg toegang tot gratis softwaredownloads en nuttige bronnen.

Partnerbronnen
Vind hulpmiddelen voor resellers en Authorized Training Centers, inclusief informatie over het lid worden van ons partnernetwerk.